Van boxsprings tot matrassen

 

Wij heten niet voor niets Tapijt en SLAAP Toko! Bewezen topkwaliteit! Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten boxsprings, bedden, matrassen, toppers en lattebodems.

Boxsprings

Boxsprings zijn er in allerlei kleuren, en zijn ook verkrijgbaar in allerlei (speciale) maten. Deze kunnen voor u op maat worden gemaakt. Dat geldt ook voor de hoogte van het hoofdbord van uw boxspring.
Het onderste deel van de boxspring (de bak) heeft een geveerd interieur dat ook elektrisch verstelbaar te leveren is. De matrassen op uw boxspring kunnen wij indien gewenst ook gestoffeerd leveren. Hierdoor past uw boxspring perfect in ieder interieur.

Matrassen

Onze matrassen zijn (bijna altijd) uit voorraad leverbaar in alle standaardmaten. Onze Nederlandse leverancier van matrassen staat garant voor snelle levering en goede garantievoorwaarden. Wij leveren onder andere:

-  Binnenveringsmatrassen
-  Koudschuim matrassen
-  NASA® schuim matrassen
-  NASA® matrassen
-  Polyether matrassen

Zoekt u een matras in speciale maat? Of een matras met een hoek of schuine kant? Wij kunnen alles op maat voor u regelen. Ideaal voor bijvoorbeeld het matras in uw boot, camper of caravan.

Extra's

Naast de verkoop boxsprings, bedden, matrassen, toppers en ledikanten staan wij ook garant voor verkoop van verschillende soorten hoofdkussens (waaronder Silvana kussens) en van allerlei bedtextiel in verschillende maten.


Bovenliggende pagina

Toko voordelen

Specialist in wonen
en slapen sinds 1995

Wij vragen
geen aanbetaling

2500 m2 winkel, meeste
keus van de regio

Meer voordelen

Adres

tapijt- en slaap toko

schutstraat 195

7907 CE Hoogeveen

0528-278311

info@tokohoogeveen.nl


Onderaan de afrit van de
A28 tegenover McDonald's
Naast Tankstation Klok

15 minuten vanaf Meppel
20 minuten vanaf Emmen
20 minuten vanaf Assen
20 minuten vanaf Steenwijk


Contact & Route

Webdiensten - Plus Automatisering | Mela Media