Merken


Wij leveren graag goede kwaliteit aan onze klanten. Daarom verkopen wij alleen van topmerken!

 

Ambiant

Ambiant levert laminaat-, tapijt-, vinyl en pvc-vloeren en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl is er een vloer en kwalitatief hoogwaardig voor een alleszins redelijke prijs.


 


Bonaparte

Met Bonaparte heeft u altijd de kleur die het beste past bij u en uw interieur. De ontwerpers van Bonaparte voelen precies aan welke kleuren en structuren nu en in de toekomst hot zijn. En wat dit voor een interieur kan doen.


 


Desso

Desso levert al bijna 80 jaar kwaliteit en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige kamerbreed tapijt.

 


Edel

Edel is een toonaangevende tapijtfabrikant uit Genemuiden. Met moderne productiefaciliteiten worden zowel tapijten van synthetische als wollen garens gemaakt. Ontwerpen, ontwikkelen, produceren, testen; het gebeurt allemaal in eigen huis.

 


Parade

Al meer dan 200 jaar zet Parade met haar kleur- en structuurexpertise de toon. Het complete productenscala is zo kleurrijk en veelzijdig, dat er voor elk wat wilt is.

 


Tarkett

De vloeren van Tarkett verhogen de levenskwaliteit, dankzij het brede scala aan kleuren en dessins, de uitstekende akoestische eigenschappen en het comfort voor de voeten. Ze zijn zeer geschikt om uw interieur een persoonlijk tintje te geven.


Ook van onderstaande merken leveren wij topvloeren:

Balterio
Berry Floor / Berry Alloc
Dersimo
Egger
Gelasta
Hebeta
Headlam
Interfloor
Quick-Step
TFD
Viva Floors
Yunieq
 

Als het gaat om gordijnen en raamdecoratie, leveren wij ook graag alleen de beste producten voor onze klanten. Alleen topmerken, zoals u van ons gewend bent. Deze merken zijn onder andere:

House of Happiness
Leffring en de Wilde
Velux
Zonnelux


Voor onze beddenafdeling doen wij alleen zaken met Nederlandse leveranciers. Waarom? Omdat deze 100% op een eerlijke manier zijn gemaakt. Niet onbelangrijk! Als belangrijkste merk:

Key West bedding
Wellington bedden


Bovenliggende pagina

Toko voordelen

Specialist in wonen
en slapen sinds 1995

Wij vragen
geen aanbetaling

2500 m2 winkel, meeste
keus van de regio

Meer voordelen

Adres

tapijt- en slaap toko

schutstraat 195

7907 CE Hoogeveen

0528-278311

info@tokohoogeveen.nl


Onderaan de afrit van de
A28 tegenover McDonald's
Naast Tankstation Klok

15 minuten vanaf Meppel
20 minuten vanaf Emmen
20 minuten vanaf Assen
20 minuten vanaf Steenwijk


Contact & Route

Webdiensten - Plus Automatisering | Mela Media