Merken

Ambiant

Ambiant levert laminaat-, tapijt-, vinyl en pvc-vloeren en heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl is er een vloer en kwalitatief hoogwaardig voor een alleszins redelijke prijs.


 


Bonaparte

Met Bonaparte heb je altijd de kleur die het beste past bij jou en je interieur. De ontwerpers van Bonaparte lopen voorop en voelen precies aan welke kleuren en structuren nu en in de toekomst hot zijn. En wat dit voor een interieur kan doen. Want elk tapijt heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden.


 


Desso

 

Desso levert al bijna 80 jaar kwaliteit en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt.

 


Edel

 

Edel is een toonaangevende tapijtfabrikant uit Genemuiden. Met moderne productiefaciliteiten worden zowel tapijten van synthetische als wollen garens gemaakt. Ontwerpen, ontwikkelen, produceren, testen; het gebeurt allemaal in eigen huis. Edel mag zich met trots een authentiek familiebedrijf noemen, dat sinds 1918 bestaat.

 

 


Parade

Al meer dan 200 jaar zet Parade met haar kleur- en structuurexpertise de toon. Niet voor niets is Parade marktleider op het gebied van textiele vloerbedekking in de consumentenmarkt in Nederland. Het complete productenscala is zo kleurrijk en veelzijdig, dat er voor elk wat wilt is.

 


Tarkett

De vloeren van Tarkett verhogen de levenskwaliteit, dankzij het brede scala aan kleuren en dessins, de uitstekende akoestische eigenschappen en het comfort voor de voeten. Ze zijn zeer geschikt om uw interieur een persoonlijk tintje te geven.


Ook van onderstaande merken leveren wij topvloeren:

Balterio
Berry Floor / Berry Alloc
Dersimo
Egger
Gelasta
Hebeta
Headlam
Interfloor
Quick-Step
TFD
Viva Floors
Yunieq
 

Als het gaat om gordijnen, inbetweens en raamdecoratie, leveren wij ook graag alleen de beste producten voor onze klanten. Alleen topmerken zoals u van ons gewent bent. Deze merken zijn onder andere:

Leffering en de Wilde
House of Happiness
Velux
Zonnelux


Voor onze bedden, matrassen, kussens en dergelijke doen wij alleen zaken met Nederlandse leveranciers (voornamelijk met Van Landschoot). Onze producten zijn 100% op een eerlijke manier gemaakt.


Bovenliggende pagina

Toko voordelen

Specialist in wonen
en slapen sinds 1995

Wij vragen
geen aanbetaling

2500 m2 winkel, meeste
keus van de regio

Meer voordelen

Adres

tapijt- en slaap toko

schutstraat 195

7907 CE Hoogeveen

0528-278311

info@tokohoogeveen.nl


Onderaan de afrit van de
A28 tegenover McDonald's
Naast Tankstation Klok

15 minuten vanaf Meppel
20 minuten vanaf Emmen
20 minuten vanaf Assen
20 minuten vanaf Steenwijk


Contact & Route

Webdiensten - Plus Automatisering | Mela Media