Onze winkel - Specialist sinds 1995

 

Laminaat

Al jarenlang is Tapijt- en Slaap Toko Hoogeveen de grootste laminaatleverancier van het noorden, met altijd meer dan 7000m2 op voorraad. Dit komt doordat wij grote partijen inkopen. Het voordeel wat we hiermee behalen, profiteert u rechtstreeks van. Wij leveren alle soorten en bekende merken laminaat, zoals:

- Ambiant
- Balterio
- Berryfloor
- Egger
- Quickstep
- Tarkett


PVC-vloeren

Een PVC-vloer is een ideaal te onderhouden en is een zeer sterke vloer, die op het gebied van vormgeving onbeperkte mogelijkheden biedt. Geschikt voor zowel projectmatig gebruik in winkels als kantoren, en ook uitermate geschikt voor vloerverwarming. Zo verkopen wij PVC-vloeren in een strokenmotief en in tegelmotief. Een PVC-vloer is te krijgen in alle soorten houtdessins en tegels en te leggen op een ondervloer van beton. U kunt bij ons terecht voor bekende topmerken, zoals:

- Ambiant
- Berryfloor
- Gelasta
- Tarkett
- TFD
- Viva Floor


Tapijt

Naast laminaat zijn wij ook al sinds 1995 úw tapijt speciaalzaak. Door grootschalige inkoop van volle rollen koopt u topkwaliteit tapijt voor lage prijzen. U kunt bij ons terecht voor bekende topmerken, zoals:

- Ambiant
- Bonaparte
- Desso
- Edel
- Gelasta
- Hebeta
- Interfloor
- Yunieq

Onze eigen stoffeerders leggen uw tapijt (meestal) binnen een week. Trappen en afwijkende ruimtes zijn voor onze vakmensen geen probleem. Alle tapijten wordt GRATIS GELEGD, inclusief lijm (behalve op trappen en speciale projecten). In onze couponhal vindt u vele rollen voor extra scherpe meeneemprijzen. Wat voor soort tapijt u dus ook zoekt, bij ons zit u altijd goed!‚Äč
 

Vinyl

De verkoop van vinyl is momenteel enorm in opmars. Vinyl is namelijk een heel mooi, en vooral goedkoper alternatief voor een PVC-vloer. De nieuwste collectie vinyl in onze winkel is haast niet meer de onderscheiden van de look van houten vloeren, mede door de voelbare houtstructuur, of van een vloer met betonlook. Wij verkopen vinyl van onder andere de volgende topmerken:

- Ambiant
- Gelasta
- Headlam
- Hebeta
- Interfloor
- Tarkett


Bovenliggende pagina

Toko voordelen

Specialist in wonen
en slapen sinds 1995

Wij vragen
geen aanbetaling

2500 m2 winkel, meeste
keus van de regio

Meer voordelen

Adres

tapijt- en slaap toko

schutstraat 195

7907 CE Hoogeveen

0528-278311

info@tokohoogeveen.nl


Onderaan de afrit van de
A28 tegenover McDonald's
Naast Tankstation Klok

15 minuten vanaf Meppel
20 minuten vanaf Emmen
20 minuten vanaf Assen
20 minuten vanaf Steenwijk


Contact & Route

Webdiensten - Plus Automatisering | Mela Media