PVC-vloeren, de nieuwe trend


PVC-vloeren zijn tegenwoordig helemaal trendy. Ze zijn er in allerlei soorten houtdessins en kleuren. Onze PVC-vloeren worden gelegd in stroken, tegels of visgraatmotief, bestaande uit lijm-varianten en click-varianten. U vindt bij ons al PVC vloeren vanaf €24,95 per vierkante meter.

Zoekt u een hippe betonlook pvc vloer, een eiken warme pvc-vloer, of juist een prachtige pvc-vloer gelegd in visgraatmotief? Op gebied van vormgeving biedt een PVC-vloer u onbeperkt mogelijkheden. Dat is het mooie aan PVC.
 

      

          Strokenmotief             Tegelmotief             Visgraatmotief
 

De voordelen van een PVC-vloer

Een PVC-vloer is heel geschikt voor op uw vloer, mits de ondergrond van beton is of hout (alleen in geval van click-pvc). PVC-vloeren zijn erg sterk en slijten niet snel. Bovendien zijn deze vloeren zeer hygiënisch, vochtbestendig en makkelijk schoon te maken.
Twee grote voordelen van PVC-vloeren zijn dat ze contactgeluiden in huis minimaliseren en geschikt zijn voor vloerverwarming.

Legservice PVC

Bij aankoop van uw PVC-vloer verzorgen onze eigen vakmensen het hele totaalplaatje voor u tegen een lage prijs. Voor maar €20,- per m2 (in geval van strokenmotief) komen wij bij u inmeten, de vloer egaliseren en schuren, en verlijmen en leggen het PVC voor u.


Bovenliggende pagina

Toko voordelen

Specialist in wonen
en slapen sinds 1995

Wij vragen
geen aanbetaling

2500 m2 winkel, meeste
keus van de regio

Meer voordelen

Adres

tapijt- en slaap toko

schutstraat 195

7907 CE Hoogeveen

0528-278311

info@tokohoogeveen.nl


Onderaan de afrit van de
A28 tegenover McDonald's
Naast Tankstation Klok

15 minuten vanaf Meppel
20 minuten vanaf Emmen
20 minuten vanaf Assen
20 minuten vanaf Steenwijk


Contact & Route

Webdiensten - Plus Automatisering | Mela Media