Zomeractie: Spigato visgraatvloer in prijs verlaagd inclusief leggen en egaliseren - Toko Hoogeveen

Zomeractie: Spigato visgraatvloer in prijs verlaagd inclusief leggen en egaliseren

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige houten visgraatvloer in uw woning? Dan heeft TOKO Hoogeveen goed nieuws voor u! Ontdek nu de Spigato vloer, een tijdloze en elegante vloer die uw interieur een warme en stijlvolle uitstraling geeft. Profiteer van onze exclusieve aanbieding en maak uw droom werkelijkheid voor slechts €65 in plaats van €79,95 per m², inclusief leggen en egaliseren! En wees er snel bij, want deze korting geldt zolang de voorraad strekt.

Waarom kiezen voor de Spigato vloer van TOKO Hoogeveen?

De Spigato vloer is een populaire keuze voor liefhebbers van klassiek en tijdloos design. De vloer heeft een uniek patroon dat doet denken aan traditioneel parket, maar dan met een eigentijdse twist. Door de combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap bent u verzekerd van een duurzame vloer die jarenlang meegaat. De Spigato vloer is niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor zowel gezinnen als alleenstaanden.

Exclusieve aanbieding – Slechts €65 per m² inclusief leggen en egaliseren

Bij TOKO Hoogeveen geloven we in het creëren van tevreden klanten. Daarom bieden we u nu de kans om de Spigato vloer aan te schaffen voor een uitzonderlijke prijs van €65 per m², inclusief professionele plaatsing en bijpassende egaliseren. Dit is een unieke kans om uw huis te voorzien van een prachtige, hoogwaardige vloer zonder dat het uw budget overschrijdt. Wees er snel bij, want deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Op is op!

Profiteer nu van de Spigato vloer Aanbieding bij TOKO Hoogeveen

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de schoonheid van de Spigato vloer. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die perfect aansluit bij uw wensen en interieur. U kunt rekenen op een uitstekende service en een vakkundige plaatsing van uw nieuwe vloer. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact op met TOKO Hoogeveen om deze exclusieve aanbieding te benutten. Bezoek onze showroom of bel naar 0528-278311 voor meer informatie. Uw droomvloer is nu binnen handbereik! En goedkoper gaat het zeker niet worden!

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?