190222-59621XL-Toppoint-gordijn-Mindful-en-Silva-houten-jaloezie-Abachi-1333
JALOEZIEËN

Een horizontale jaloezie bestaat uit horizontale stroken van aluminium of hout, tegenwoordig beter bekend als ‘luxaflex‘.

Een jaloezie op maat geeft u op ieder moment een uniek lichtinval, aangepast aan het moment van de dag. Met een gesloten jaloezie geniet u met name extra privacy en zonwering terwijl een open jaloezie u juist voorziet van unieke lichtfiltering.
Door het brede aanbod in kleuren, breedtes en ladderbanden kunt u uw raamdecoratie product geheel personaliseren zoals deze het mooist tot zijn recht komt in uw interieur.

Zowel een jaloezie van hout als een jaloezie van aluminium is ook verkrijgbaar in speciale afmetingen, bijvoorbeeld voor een driehoek raamvorm. Daarnaast kunt u beide varianten ook bestellen met elektrische bediening.

Jaloezie van aluminium

Naast dat een aluminium jaloezie geschikt is voor ieder type raam en iedere raamvorm, biedt deze ook een perfecte oplossing voor badkamer ramen. Vanwege het aluminium materiaal is deze jaloezie namelijk bestand tegen vocht en vuil. Ook de bak en de onderlat van uw jaloezie zijn van aluminium en daarmee ook badkamer geschikt. Bijkomend voordeel hiervan is dat u uw jaloezie ook gemakkelijk kunt schoonmaken.

     Een aluminium jaloezie is verkrijgbaar in diverse breedtes, namelijk: 16mm, 25mm,
     35mm, 50mm en 70mm.

Jaloezie van hout

Met een jaloezie van hout (ook wel houten luxaflex) haalt u een warm en natuurlijk raamdecoratie product in huis. Door de uiteenlopende keuzes, van houtstructuur tot mat gelakt en van antieke tot hoogglans finish, is een houten jaloezie uniek voor diverse interieur stijlen (zoals landelijk, modern of klassiek).
Tip: Met een 65mm brede houten jaloezie creëert u een look die veel wegheeft van shutters. Een mooi alternatief wanneer shutters niet bij uw raam passen, maar een jaloezie wel.

     Een houten jaloezie is verkrijgbaar in drie verschillende breedtes, namelijk: 25mm,      
     50mm en 65mm.

Een jaloezie heeft een topdown systeem. Hierbij kan de onderkant verstelt worden naar boven en onder.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?