Klik of plak pvc Drenthe - Toko Hoogeveen

Klik of plak pvc Drenthe

Amb. Merano 1
PVC

Klik of plak pvc Drenthe

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een pvc-vloer te nemen in je woning zit je met vele soorten opties. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze tussen klik of plak pvc, maar gelukkig heeft Tapijt & Slaap Toko Drenthe de juiste expertise om jou hierbij te helpen. Om erachter te komen welke pvc-vloer geschikt is voor jouw woonsituatie, hebben wij hieronder een uitleg gegeven over de verschillende soorten. Wanneer de keuze is gemaakt of wanneer je nog twijfelt, ben je van harte welkom in onze showroom, hier hebben wij experts rondlopen die over de juiste expertise beschikken om jou te helpen aan de juiste pvc-vloer. Ook vind je in onze showroom alle soorten, maten en patronen pvc.

Plak pvc

Het woord onthuld al wat plak pvc inhoud: de vloer wordt geplakt aan een ondervloer in jou woning. Dit gebeurt altijd met een speciale lijm. Deze lijm hecht goed aan het pvc en zorgt ervoor dat deze niet zomaar los gaat. Wat belangrijk is bij een pvc plak vloer is dat de ondergrond geëgaliseerd is. Wanneer je dit netjes doet ligt de vloer er strak in. Het lijmen van een pvc-vloer is een lastige klus, daarom adviseren wij bij Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen om een specialist in te schakelen. Wij hebben specialisten rondlopen die ervoor zorgen dat de vloer er strak in komt te liggen.


Een voordeel van plak pvc is dat deze vloer warmte makkelijk door laat. Wij raden daarom aan om een plak pvc-vloer te kiezen wanneer je woning beschikt over vloerverwarming. Ook heb je oneindig veel mogelijkheden in verschillende soorten patronen waarin de vloer wordt gelegd.

Klik pvc

Een klik pvc-vloer beschikt over speciale verbindingen die aan de planken zitten. Hierdoor is het mogelijk om zelf gemakkelijk de vloer te leggen in de gewenste ruimte in je woning. Wij raden aan om een stevige vlakke ondergrond te gebruiken. Het egaliseren van deze ondergrond is niet persé nodig, maar zorgt wel voor een strakkere leg.

Kom langs in onze showroom

Ben jij benieuwd of klik of plak pvc iets voor jouw woning is? Kom dan langs in onze showroom in Drenthe en laat je meenemen in het professionele advies van onze specialisten. Voor vragen of andere opmerkingen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?