Onderhoud pvc-vloer - Toko Hoogeveen
Amb. Merano 1
PVC

Onderhoud pvc-vloer

Een pvc vloer is onderhoudsvriendelijk. Maar dat blijft de vloer als het ook periodiek wordt onderhouden. Het correct onderhouden van een pvc-vloer kan de levensduur verlengen en blijft de vloer een mooie uitstraling behouden. Gelukkig is het onderhoud van een pvc-vloer simpel uit te voeren.

Reiniging

Het reinigen van de pvc-vloer kan eenvoudig met water. Een pvc vloer is namelijk waterbestendig. Wel is het belangrijk dat u niet te veel water gebruikt als u de vloer dweilt. Daarnaast kunt u een pvc-vloer ook stofzuigen. Belangrijk is dat het reinigen van de vloer periodiek wordt uitgevoerd. Bij een donkere vloer wordt dagelijks stofzuigen en een keer per week dweilen aangeraden. Bij een lichtere vloer is het advies om dagelijks stof te zuigen en twee keer per week te dweilen.

Krassen

Ondanks dat een pvc-vloer erg sterk is en er niet snel krassen op de vloer zullen komen, kan een kras nooit volledig voorkomen worden. In een huis wordt namelijk geleefd. Gelukkig kunt u makkelijk met behulp van een reparatiekit de vloer weer te herstellen.

Overige maatregelen

Om zo lang mogelijk van de pvc-vloer te kunnen genieten, is het verstandig om beschermdopjes onder de meubelen te plakken. Zo kunnen de poten van een meubel geen krassen maken op de vloer. Daarnaast is het belangrijk om strepen op de vloer zo snel mogelijk te verwijderen. Het liefst minstens één keer per maand. En zorg ervoor dat de dweil/doek die je gebruikt al schoon is.

Pvc vloer reiniger

Tapijt en Slaap Toko biedt een speciale reiniger aan voor het onderhoud van uw pvc-vloer. Deze reiniger ontvet de vloer en zorgt voor een glanzende oppervlak. Door deze reiniger te gebruiken, kan de levensduur verlengt worden tot 25 jaar.

Advies op maat

Heeft u een pvc-vloer en wilt u weten hoe uw specifieke vloer onderhouden moet worden? Neem snel contact met ons op. Wilt u een pvc-vloer kopen? Kom dan snel ons assortiment bekijken in onze winkel.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?