Onze winkel

Al sinds 1995 is Tapijt en Slaap Toko in Hoogeveen uw specialist in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en slapen! Met meer dan 2500m2 aan winkeloppervlakte bieden wij ruime keuze in laminaat, pvc-vloeren, vinyl, tapijt (incl. trappen), vloerkleden, gordijnen, raamdecoratie, matrassen en bedden.

Onze werkwijze
Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen daarom graag de tijd voor onze klanten en voorzien u graag van deskundig advies in onze winkel. Met ons ruime assortiment in vloeren, gordijnen, raamdecoratie en bedden van diverse topmerken hebben wij alles in huis om uw woning volledig naar wens in te richten. Wilt u graag een aantal stalen mee naar huis om thuis te bekijken? Dat is voor ons geen enkel probleem! Bovendien komen onze eigen stoffeerders geheel gratis bij u langs om uw vloer en ramen op te meten. Dat is de service die u van ons mag verwachten.

Waarom Tapijt en Slaap Toko?

** Deskundig advies;
** Eigen vakkundige stoffeerders;
** Producten van hoogwaardige kwaliteit;
** Snelle levering door grootschalige voorraden;
** Altijd zeker van uw aankoop: wij zijn CBW-erkend.

In samenwerking met Jeha de Vloerenconcurrent (Slagharen, Overijssel)
Jeha de Vloerenconcurrent vormt samen met Jeha de Meubelconcurrent en Matrasconcurrent al vanaf 1989 het unieke Jeha Wonen. Sinds 2016 hebben wij (Tapijt en Slaap Toko) ons assortiment en onze kennis en kwaliteiten gebundeld met Jeha de Vloerenconcurrent om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Volgt u ons al?
Open WhatsApp
WhatsApp met Toko
Hallo! Kunnen we je helpen?