Pvc in Drenthe - Toko Hoogeveen

Pvc in Drenthe

Amb. Merano 1
PVC

Pvc in Drenthe

Ben jij op zoek naar een pvc vloer in Drenthe? Kom langs in de showroom van Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen. Door onze ruime voorraad beschikken wij over pvc vloeren in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo hebben wij altijd de vloer die past bij jouw huis. Door de vele voordelen van een pvc-vloer geniet jij langer van de nieuwe vloer. Ben jij benieuwd wat deze voordelen zijn? Lees het hieronder of neem vrijblijvend contact op en bekijk de mogelijkheden.

Voordelen van pvc

Pvc is een sterk materiaal omdat het bestaat uit meerdere lagen op elkaar. Doordat het bestaat uit meerdere lagen is het erg geluiddempend en slijtvast. Ook zorgt het ervoor dat de vloer milieuvriendelijk en duurzaam is. Het onderhouden en schoonmaken van een pvc-vloer is erg gemakkelijk. Ook geeft het een luxe uitstraling en is het in vele soorten, maten en kleuren verkrijgbaar.

Een pvc-vloer leggen

Het leggen van een pvc-vloer is, afhankelijk van het soort, soms zelf te doen. Een vloer met kliksysteem is redelijk eenvoudig. Hierbij hoeft de ondergrond niet geëgaliseerd te worden, maar is een ondervloer wel aan te raden. Plak pvc is lastiger zelf te leggen. De vloer moet wel geëgaliseerd worden en de vloer wordt gelijmd. Daarnaast is het leggen wel een precisiewerkje. Om er zeker van te zijn dat de vloer goed gelegd wordt, is het aan te raden om een vloerenlegger in te huren.

Pvc specialist Hoogeveen

Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen is de pvc vloeren specialist in Hoogeveen. Wij helpen je niet alleen met het juiste advies, maar ook met het leggen van de vloer. Door onze uitgebreide kennis en kunde weten wij alles op gebied van pvc vloeren en welke het beste passen bij jouw type woning.

Kom langs in onze showroom

Wil jij een vloer van pvc in Drenthe kopen? Bekijk snel ons aanbod in de webshop of kom naar onze winkel in Hoogeveen. Wij beantwoorden al je vragen en helpen je met deskundig advies. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of opmerkingen

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?