Pvc in Hoogeveen - Toko Hoogeveen
Amb. Merano 1
PVC

Ben je op zoek naar pvc in Hoogeveen voor een nieuwe vloer? Kom langs bij Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen. Met een ruime voorraad in verschillende pvc-vloeren vind je jouw droomvloer bij ons. En met de vele voordelen van een pvc-vloer, geniet jij lang van de nieuwe vloer.

Voordelen pvc

Het materiaal pvc is van zichzelf erg sterk omdat het opgebouwd is uit verschillende lagen. De lagen samen brengen voordelen als geluiddempend en slijtvast met zich mee. Dit zorgt ervoor dat de vloer milieuvriendelijk en duurzaam is. Het onderhouden en schoonmaken van een pvc-vloer is daarnaast gemakkelijk. Met een zicht- en voelbare structuur geeft een pvc-vloer een luxe uitstraling aan elke ruimte.

Een pvc-vloer leggen

Het leggen van een pvc-vloer is, afhankelijk van het soort, soms zelf te doen. Een vloer met kliksysteem is redelijk eenvoudig. Hierbij hoeft de ondergrond niet geëgaliseerd te worden, maar is een ondervloer wel aan te raden. Plak pvc is lastiger zelf te leggen. De vloer moet wel geëgaliseerd worden en de vloer wordt gelijmd. Daarnaast is het leggen wel een precisiewerkje. Om er zeker van te zijn dat de vloer goed gelegd wordt, is het aan te raden om een vloerenlegger in te huren.

City 4608 Basalt Light Grey sfeer

De specialist in Hoogeveen

Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen is de specialist op het gebied van vloeren. Wij kunnen je helpen met het geven van advies over welke vloer het beste past en welke kleur het beste bij de inrichting past. We kunnen je direct voorbeelden laten zien vanwege onze grote voorraad. Daarnaast zijn onze medewerkers vakkundige leggers en helpen ze je graag met het plaatsen van de vloer. En met onze zekerheden, zijn wij de winkel voor jouw woninginrichting.

Koop nu

Wil jij een vloer van pvc in Hoogeveen kopen? Bekijk snel ons aanbod in de webshop of kom naar onze winkel in Hoogeveen. Wij beantwoorden al je vragen en helpen je met deskundig advies.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?