Pvc Showroom Drenthe - Toko Hoogeveen

Pvc Showroom Drenthe

Amb. Merano 1
PVC

Pvc Showroom Drenthe

Op zoek naar een pvc showroom in Drenthe? Wij van Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen hebben een ruime showroom waarin wij een groot aanbod aan pvc-vloeren aanbieden. Door ons ruime assortiment hebben wij verschillende soorten, maten, patronen en kleuren pvc die aansluiten bij de stijl van je woning. Ga in gesprek met onze gespecialiseerde medewerkers en kies samen een vloer die aansluit bij je persoonlijke wensen en woningstijl. Ook wanneer u nog niet helemaal zeker bent over de soort vloer kunt u altijd langskomen in onze showroom. Onze specialisten helpen u graag mee bij het vinden van de juiste soort vloer.

De showroom

Onze showroom in Hoogeveen heeft een breed assortiment aan pvc-vloeren in verschillende stijlen, maten en patronen. Zo hebben wij altijd wel een vloer die bij je past. Wij vinden het belangrijk dat wij niet alleen kijken naar je persoonlijke wensen, maar ook naar de vloer die het beste past binnen de stijl van je woning. Zo heb je niet alleen een vloer die voldoet aan de eisen, maar die ook mooi ligt in je woning.

Professionele leggers

Wanneer je samen met onze deskundige medewerkers een vloer hebt gevonden die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren en woningstijl is er de mogelijkheid om de vloer te laten leggen door onze vakkundige leggers. Zij komen naar je toe om de gewenste vloer strak in je woning te leggen. Op deze manier ben je gegarandeerd van de juiste manier van leggen. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van een pvc-vloer

Het materiaal pvc is van zichzelf erg sterk omdat het opgebouwd is uit verschillende lagen. De lagen samen brengen voordelen als geluiddempend en slijtvast met zich mee. Dit zorgt ervoor dat de vloer milieuvriendelijk en duurzaam is. Het onderhouden en schoonmaken van een pvc-vloer is daarnaast gemakkelijk. Met een zicht- en voelbare structuur geeft een pvc-vloer een luxe uitstraling aan elke ruimte.

Kom langs

Kom langs in onze ruime showroom in Drenthe en ervaar zelf de voordelen van een pvc-vloer. Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een medewerker voor deskundig advies. Er staat altijd iemand voor je klaar!

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?