Pvc-vloer in Hoogeveen - Toko Hoogeveen
Amb. Merano 1
PVC

Pvc-vloer in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een nieuwe Pvc-vloer in Hoogeveen? Kom naar Tapijt en Slaap Toko. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan pvc-vloeren. Ook voor advies en het laten leggen van de vloer, kunt u bij ons terecht.

Pvc-vloer

Een pvc-vloer is opgebouwd uit verschillende lagen. Door deze lagen is een pvc-vloer kwalitatief zeer sterk, geluiddempend en mogelijk bij vloerverwarming. Vanwege de verschillende kleuren en soorten, is er voor elke ruimte een passende pvc-vloer.

Voordelen

Naast een goede kwaliteit, geluiddempend en de mogelijkheid met vloerverwarming, is een pvc-vloer ook waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Een pvc-vloer geeft daarnaast een luxe uitstraling en het structuur is zicht- en voelbaar. Omdat pvc verkrijgbaar is in stroken, tegels en visgraat, zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Het leggen van een pvc vloer

Een pvc-vloer kan op twee manieren gelegd worden: click en plak. Bij plak-pvc wordt het pvc verlijmd op beton. Omdat dryback, plak-pvc, gelijmd wordt, is het belangrijk dat de ondergrond geëgaliseerd is. Bij een click-pvc vloer wordt gebruikt gemaakt van een ondervloer en plinten. Beide mogelijkheden brengen verschillende voordelen met zich mee.

Pvc-vloer van Tapijt en Slaap Toko

Tapijt en Slaap Toko is de specialist in vloeren. Wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk. Daarom hebben wij een aantal zekerheden opgesteld:

  • Deskundig advies;
  • Eigen vakkundige stoffeerders;
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit;
  • Snelle levering door grootschalige voorraden;
  • Altijd zeker van uw aankoop: wij zijn CBW-erkend.

Onze medewerkers zijn vakkundig en kunnen u advies geven over ons brede assortiment aan pvc vloeren.

Koop snel uw pvc vloer in Hoogeveen

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn met een pvc-vloer? Neem snel contact met ons op of kom langs is onze winkel. Onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen. 

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?