Pvc-vloer in Drenthe - Toko Hoogeveen
Amb. Merano 1
PVC

Pvc-vloer in Drenthe

Bent u op zoek naar een winkel voor een pvc-vloer in Drenthe? Kom naar Tapijt en Slaap Toko in Hoogeveen. Wij kunnen u helpen met al uw vragen, kunnen advies geven en kunnen de vloer voor u leggen. Twijfelt u nog over de pvc-vloer? Lees dan snel verder.

Waarom een pvc-vloer?

Een pvc-vloer is van nature erg sterk. Dit maakt de vloer duurzaam en milieuvriendelijk. Maar dit zorgt er ook voor dat de vloer geschikt is voor elke leefomgeving en bijna elke ruimte. Daarnaast is de vloer onderhoudsvriendelijk, vocht bestendig en schoonmaken is kinderspel.  Ook geeft pvc een luxe uitstraling, is het geschikt voor vloerverwarming en is de vloer geluiddempend.

Hoe wordt pvc gelegd?

Er zijn twee soorten pvc-vloeren: dryback en click. Allebei hebben ze hun eigen unieke wijze waarop ze gelegd worden. Daarnaast kunt u beslissen of u pvc tegels of stroken wilt en kunt u een motief kiezen. Om de keuze te maken tussen dryback en click is de belangrijkste vraag: “Mag de vloer gelijmd worden in uw woning?’’. Als het antwoord nee is, dan moet u kiezen voor click-pvc. Deze vloer wordt vaak gelegd met een ondervloer en plinten. Als het antwoord ja is, dan kunt u kiezen voor dryback-pvc. Deze vloer wordt gelijmd op een geëgaliseerde en gladde ondervloer.

Inspiratie voor motieven

Er zijn verschillende soorten groottes van pvc mogelijk. U kunt zelf beslissen of u tegels of stroken wilt en in welk motief dit gelegd moet worden. Daarnaast kunt u ook bepalen in welke groottes u de stroken en tegels wilt hebben. Pvc is namelijk te versnijden. Een veel voorkomend motief is de visgraat pvc-vloer. Wilt u inspiratie op doen? Kom dan langs in de winkel of bekijk onze merken:

  1. Ambiant;
  2. Gelasta;
  3. Montinique;
  4. Viva Floors.

Koop uw nieuwe vloer

Wilt u een pvc-vloer in Drenthe kopen? Kom naar onze winkel. Bekijk ons ruime aanbod, stel al uw vragen en vraag advies. Liever eerst meer informatie over de voordelen of het onderhoud? Lees hier meer of neem contact op.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?