Pvc-vloer kopen Drenthe - Toko Hoogeveen

Pvc-vloer kopen Drenthe

Amb. Merano 1
PVC

Pvc-vloer kopen Drenthe

Wil jij graag een pvc-vloer kopen in Drenthe? Kom dan langs in de showroom van Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen. Door ons ruime aanbod in verschillende soorten, maten en patronen pvc, is er altijd wel een optie die voldoet aan je wensen. Lees hieronder meer over de verschillende voordelen van een pvc-vloer en hoe deze te leggen en onderhouden.

Voordelen van pvc

Het hebben van een pvc-vloer brengt vele voordelen met zich mee. Door de vele voordelen van pvc is deze vloer geschikt voor bijna elke ruimte in je woning. Ook is de vloer verkrijgbaar in verschillende maten, patronen en kleuren. Op deze manier sluit de vloer altijd aan op de stijl van je woning. Een pvc-vloer is erg krachtig en hard genoeg om niet gelijk kapot te gaan. Ook is de vloer erg onderhoudsvriendelijk in gebruik. Andere voordelen van een pvc-vloer zijn:

  • Duurzaam en milieuvriendelijke optie
  • Geluiddempend
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Zicht- en voelbare structuur

Het leggen van de vloer

Doordat een pvc-vloer te verkrijgen is in stroken, tegels, visgraatmotief of welk patroon dan ook is er een ruime keuze in het aanbod. Ook zijn er verschillende soorten pvc zoals een klik of plak vloer. Bij de klik vloer klik je deze gemakkelijk aan elkaar. Op deze manier wordt het leggen makkelijk gemaakt voor iedereen. Bij een plak vloer is het leggen lastiger en raden wij dan ook aan om een specialist in te schakelen. Binnen Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen hebben wij meerdere leggers die gespecialiseerd zijn in het leggen van elke soort vloer. Op deze manier ben je altijd gegarandeerd van een strak gelegde vloer.

Onderhoud van een pvc-vloer

Nadat de vloer vakkundig gelegd is, wil je ervoor zorgen dat de vloer lang mee gaat en op z’n mooist blijft. Het voordeel van een pvc-vloer is dat deze erg onderhoudsvriendelijk is. Wanneer je de vloer regelmatig stofzuigt en dweilt gaat deze erg lang mee. Ook zijn er speciale reinigingsmiddelen om de hardnekkigste vlekken uit je vloer te halen.  

Ervaar zelf de voordelen

Wil jij ook een pvc-vloer kopen in Drenthe? Kom langs bij Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen en ervaar zelf de voordelen en het ruime aanbod van pvc-vloeren. Ook bij vragen en andere opmerkingen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?