Pvc-vloer kopen in Drenthe - Toko Hoogeveen
Amb. Merano 1
PVC

PVC-vloer kopen in Drenthe

Wilt u een pvc-vloer kopen in Drenthe? Kom snel naar Tapijt en Slaap Toko in Hoogeveen en bekijk ons aanbod in pvc-vloeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht met vragen en advies over pvc.

Een vloer van PVC

Vanwege de vele voordelen van een pvc-vloer, past deze vloer perfect in alle ruimtes van uw woning. De PVC bestaat uit verschillende lagen, die elk hun eigen voordeel meegeven aan de vloer. Een pvc-vloer past zelf in de badkamer of keuken omdat de vloer waterbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is pvc geluiddempend, milieuvriendelijk en enorm sterk.

De vele mogelijkheden

Er zijn twee soorten pvc-vloeren te verkrijgen: click en drayback. Click-pvcbevat een kliksysteem waardoor de vloer makkelijk gelegd kan worden. Hierbij wordt een ondergrond en plinten aangeraden. Drayback pvc kan alleen gelegd worden onder een egale ondergrond omdat de vloer gelijmd wordt. Na de keuze van het soort pvc, is er een groot aanbod in motieven, structuren en kleuren. Een visgraatstructuur is hierbij de meest populaire. Door al deze mogelijkheden, is er altijd wel een perfecte match voor in uw woning.

Callisto Visgraat 4201 Natural Oak Light sfeer-1

De vloer specialist in Drenthe

Tapijt en Slaap Toko is de vloer specialist in Drenthe. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het geven van advies. Maar wij kunnen de vloer ook voor u leggen én de ondergrond egaliseren. Met ons ruime aanbod pvc in onze winkel, kunt u altijd eens langskomen om de voordelen zelf te ervaren.

Kom snel langs

Wilt u een pvc-vloer kopen in Drenthe? Kom eens langs bij Tapijt en Slaap Toko in Hoogeveen. Wij helpen u graag bij het kiezen van een vloer. Wilt u liever eerst informatie? Dat kan natuurlijk in de winkel, maar u kunt ook contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en helpen u door advies te geven.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?