Pvc-vloer kopen in hoogeveen - Toko Hoogeveen
Amb. Merano 1
PVC

Pvc-vloer kopen Hoogeveen

Wilt u een pvc-vloer kopen in Hoogeveen? Dan bent u bij Tapijt en Slaap Toko aan het juiste adres. Met een ruim aanbod in verschillende soorten en kleuren pvc, is er vast iets dat aan uw wensen voldoet. Bekijk snel ons aanbod in de winkel.

De voordelen van pvc

Een pvc-vloer brengt meerdere voordelen met zich mee. Dat maakt de vloer geschikt voor bijna elke ruimte in uw woning. Daarnaast is de vloer hard genoeg om niet gelijk kapot te gaan bij een ongelukje. Dus ook als u kinderen of huisdieren hebt, is de vloer geschikt. De andere voordelen zijn:

  • Duurzame en milieuvriendelijke vloer
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Zicht- en voelbare structuur.
Viva Floors Visgraat 1910 sfeer
Viva Floors Visgraat 1910 sfeer

Het leggen van de vloer

Omdat een pvc-vloer te verkrijgen is stroken, tegels of visgraatmotief is er een ruime keuze binnen het aanbod. Daarnaast kan er gekozen worden uit click-pvc of dryback-pvc. Click-pvc is voorzien van een kurken onderlaag en wordt gelegd met plinten. De vloer wordt als het ware in elkaar geklikt en kan ook over een houten vloer gelegd worden. Dryback-pvc wordt verlijmd op beton. Hierbij is het belangrijk dat de vloer geëgaliseerd is. De ondervloer moet namelijk glad zijn zodat de pvc goed blijft plakken.

Onderhoud van pvc

Nadat de vloer vakkundig gelegd is, wilt u dat de vloer mooi blijft. Gelukkig is een pvc-vloer makkelijk in onderhoud. En zolang u regelmatig de vloer stofzuigt en dweilt, kan u de levensduur van de vloer verlengen. Bij dweilen moet u er wel rekening mee houden dat u de dweil niet te nat maakt en niet te veel zeep gebruikt.

Ervaar de voordelen

Wilt u een pvc-vloer kopen in Hoogeveen? Kom dan snel langs en bekijk ons ruime aanbod. U kunt ook bij ons terecht voor vragen, inspiratie en het leggen van de vloer. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?