pvc-vloer leggen Drenthe - Toko Hoogeveen

pvc-vloer leggen Drenthe

Amb. Merano 1
PVC

Pvc-vloer leggen Drenthe

Het leggen van een pvc-vloer kan een lastige en tijdrovende klus zijn voor veel mensen. Onze vakkundige leggers in Drenthe helpen jou graag bij het leggen van de pvc-vloer. Het is namelijk een uiterst precieze klus. Er zijn meerdere manieren waarop een pvc-vloer gelegd moet worden, dit is afhankelijk van het soort pvc en het patroon dat gekozen is. Hieronder leggen wij kort uit welke vloeren er zijn en op wat voor manier ze gelegd worden. Zit je na het lezen nog met vragen over het leggen van een pvc-vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen jou graag verder.

Pvc-vloer

Iedereen kent tegenwoordig wel de voordelen van een pvc-vloer. Ze zijn slijtvast en geluiddempend. Ook zijn de erg onderhoudsvriendelijk en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bij pvc vloeren heb je door het uitgebreide assortiment aan kleuren en patronen oneindig veel mogelijkheden voor je woning. Zo is er de keuze uit stroken, tegels of visgraat. Ook kunnen wij het knippen in elke gewenste vorm.

Klik pvc vloeren

Door het makkelijke klik systeem is deze vloer makkelijker te leggen dan een plak pvc-vloer. Het kiezen van het klik-systeem is een ideale optie wanneer je geen vloer mag vastplakken in bijvoorbeeld je huurwoning of wanneer je dit simpelweg niet wilt. De ondergrond hoeft bij deze vloer niet geëgaliseerd te worden. Wel raden wij een sterke en goede ondervloer aan.

Plak pvc vloeren

Wanneer je kiest voor een plak pvc-vloer wordt deze vastgelijmd aan de ondergrond van jou woning. Hier is het dan wel van groot belang dat de ondergrond goed geëgaliseerd is. Onze specialisten egaliseren op een vakkundige manier de ondergrond zodat de pvc-vloer goed gelijmd kan worden en deze geen oneffenheden krijgt.

Kom langs in onze showroom

Wil je meer informatie ontvangen over het leggen van een pvc-vloer in Drenthe? Of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van een pvc-vloer? Kom langs in onze showroom en laat je meenemen door het deskundige advies van onze medewerkers. Zit je met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?