Pvc-vloer leggen Hoogeveen - Toko Hoogeveen

Pvc-vloer leggen Hoogeveen

Amb. Merano 1
PVC

pvc-vloer leggen hoogeveen

Een pvc-vloer leggen kan een lastige opgave zijn voor veel mensen. Onze vakkundige leggers in Hoogeveen kunnen jou helpen bij het leggen van een pvc-vloer. Het werk is namelijk een precieze en tijdrovende klus. De manier waarop een pvc-vloer gelegd moet worden is afhankelijk van het soort pvc en het patroon dat je kiest. Hieronder leggen wij in het kort uit welke pvc vloeren er zijn en hoe ze gelegd worden. Heb je vragen over het leggen van een pvc-vloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag.

pvc-vloer

Iedereen kent tegenwoordig wel de voordelen van een pvc-vloer. Deze zijn niet alleen slijtvast en geluiddempend. Ook zijn ze onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming. Er zijn meerdere mogelijkheden bij pvc. Zo kun je kiezen voor stroken of tegels, maar ook is het te knippen in elke gewenste vorm. Dit maakt het mogelijk om verschillende patronen te leggen.

Plak pvc

Wanneer je kiest voor een plak pvc vloer wordt deze verlijmd op een ondergrond. Het is daarom belangrijk dat de ondergrond geëgaliseerd is. Onze vakkundige specialisten egaliseren op een professionele manier de ondergrond zodat zij vervolgens de pvc-vloer strak kunnen verlijmen. Op deze manier krijg je geen oneffenheden in de vloer.

Klik pvc

Vanwege het kliksysteem is een klik pvc-vloer makkelijk te leggen. Dit is ideaal wanneer je geen vloer mag vastplakken in je woning of dit niet wilt. Bij deze vloer hoeft de ondergrond niet geëgaliseerd te worden. Wel raden wij een goede ondervloer aan.

Vakkundige leggers

Onze specialisten bij Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen zijn vakkundige leggers. Zij hebben veel ervaring binnen het leggen van pvc vloeren en geven deskundig advies over de vloer die het beste bij jou past.

Meer te weten komen?

Wil je meer informatie ontvangen over het leggen van een pvc-vloer in Hoogeveen? Neem dan snel contact met ons op. Ook voor deskundig advies staan onze medewerkers voor je klaar.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?