pvc-vloer onderhoud - Toko Hoogeveen

pvc-vloer onderhoud

Amb. Merano 1
PVC

Pvc-vloer onderhoud

Wanneer je op zoek bent naar de juiste adviezen voor het onderhoud van jouw pvc-vloer ben je bij Slaap & Tapijt Toko Hoogeveen aan het juiste adres. Een pvc-vloer is erg onderhoudsvriendelijk. Maar wel is het van belang dat de vloer goed wordt onderhouden. Op deze manier verleng je effectief de levensduur van de vloer en blijft deze een mooie uitstraling houden. Lees hieronder meer over hoe je gemakkelijk jouw pvc-vloer onderhoud.

Reinigen

Een pvc-vloer valt gemakkelijk te reinigen met water. Deze is namelijk waterbestendig. Het water wat erop komt wordt niet door de vloer opgenomen is na het reinigen gemakkelijk weer op te nemen met bijvoorbeeld een doek. Wij raden je daarom ook om geregeld de vloer te reinigen door deze te dweilen. Stof blijft veelal liggen op een pvc-vloer wat het makkelijk maakt om dit op te zuigen. Wanneer je dagelijks stofzuigt, blijft je vloer er altijd goed uitzien.

Beschadigingen

Ondanks een pvc-vloer erg sterk is, bestaat er de mogelijkheid om dat er krassen op de vloer kunnen komen. Echter door onze reparatiekit is het mogelijk om de vloer te herstellen. Om zo langs mogelijk van de vloer te kunnen genieten is het verstandig om beschermviltjes onder meubelen te plakken. Op deze manier voorkom je beschadigingen bij het verplaatsen van stoelen of andere meubelen. Wanneer je strepen krijgt op de vloer is het belangrijk dat je deze zo snel mogelijk verwijderd. Op deze manier blijven ze niet zitten.

Pvc-vloer reiniger

Wij bieden een speciale reiniger aan voor onderhoud aan uw pvc-vloer. Deze reiniger ontvet de pvc-vloer en zorgt voor een glanzend oppervlak. Dit is niet alleen goed voor de vloer, maar zorgt er ook voor dat deze er weer als nieuw uitziet. Door regelmatig gebruik te maken van onze reiniger kan de levensduur verlengt worden tot wel 25 jaar.

Vragen over onderhoud?

Heb jij een pvc-vloer en heb je vragen over onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wanneer je op zoek bent naar een pvc-vloer is het mogelijk om langs te komen in onze winkel. Of kijk online naar de mogelijkheden.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?