PVC-vloer showroom Drenthe - Toko Hoogeveen

PVC-vloer showroom Drenthe

Amb. Merano 1
PVC

Bent u op zoek naar een pvc-vloer showroom in Drenthe? Bij Slaap & Tapijt Toko Hoogeveen hebben wij een grote showroom waarin wij een ruim assortiment aan pvc-vloeren aanbieden. Neem een kijkje tussen de verschillende soorten, maten, patronen en kleuren en kies een vloer die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en woningstijl. Ook wanneer u nog niet helemaal zeker bent over de soort vloer kunt u altijd langskomen in onze showroom. Onze specialisten helpen u graag mee bij het vinden van de juiste soort vloer.

Onze Showroom

In de showroom in Hoogeveen hebben wij een breed assortiment aan pvc-vloeren in verschillende soorten, maten, patronen en kleuren. Zo is er altijd wel een vloer die bij u past. Bij Slaap & Tapijt Toko Hoogeveen kijken wij niet alleen naar uw persoonlijke wensen, maar ook naar de vloer die het beste aansluit bij het interieur in uw woning. Op deze manier heb je niet alleen een vloer die voldoet aan de eisen maar ook mooi ligt in uw woning.

Vakkundige leggers

Wanneer u een vloer heeft gevonden die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en woningstijl is er de mogelijkheid om de vloer te laten leggen door onze vakkundige leggers. Zij komen naar u toe om de gewenste vloer strak in uw woning te leggen. Op deze manier bent u gegarandeerd van de juiste manier van leggen. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Waarom een pvc-vloer?

Pvc-vloeren lijken precies op houten of stenen vloeren. Echter zijn deze vloeren niet alleen een stuk duurzamer, maar ook een stuk eenvoudiger te leggen en onderhouden. Doordat pvc-vloeren gemakkelijk schoon te maken zijn is de onderhoud een stuk eenvoudiger. Ook zijn de pvc-vloeren betaalbaarder dan een houten of stenen vloer en gaan deze langer mee. Ook is een pvc-vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming

Kom langs in onze showroom

Op zoek naar een pvc-vloer showroom in Drenthe en deskundig advies? Kom langs in onze showroom in Hoogeveen Drenthe en maak kennis met ons brede assortiment aan pvc-vloeren. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?