Pvc-vloer showroom hoogeveen - Toko Hoogeveen

Pvc-vloer showroom hoogeveen

Amb. Merano 1
PVC

PVC-vloer showroom Hoogeveen

Bent u op zoek naar een pvc-vloer showroom in Hoogeveen? Neem een kijkje in de showroom van Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen. Wij hebben een ruim assortiment aan pvc-vloeren. Zoek in talloze maten, kleuren en patronen. Wanneer u nog niet zeker bent over welke vloer het beste past bij uw woning kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag vakkundig advies.

Pvc-vloeren

Een pvc-vloer lijkt en voelt net als een echte houten of stenen vloer. Echter is een pvc-vloer niet alleen veel duurzamer, maar ook een stuk eenvoudiger te leggen en betaalbaarder. Het schoonmaken van een pvc-vloer is ook een stuk makkelijker dan het onderhouden van een houten of stenen vloer. Een pvc-vloer is uiterst slijtvast en gaat daarom jaren mee, ook is dit type vloer zeer geschikt voor vloerverwarming.

In onze showroom in Hoogeveen hebben wij een breed assortiment aan pvc-vloeren in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Ook lopen hier onze specialisten rond die u vakkundig advies kunnen geven bij het uitzoeken van de juiste soort vloer. Zij kijken niet alleen naar de stijl die het beste past binnen uw interieur maar ook naar uw persoonlijke wensen.

Wanneer u alleen of samen met onze deskundige eruit bent gekomen en de geschikte vloer heeft gekozen is er de mogelijkheid om deze te laten leggen door onze leggers. Zij komen dan bij u langs om de vloer strak in uw woning te leggen.

Onze showroom in Hoogeveen

Kom langs in onze showroom en ervaar de verschillende soorten pvc-vloeren en ons brede assortiment. Hier maakt u kennis met de verschillende maten, patronen en kleuren waarin wij de vloeren aanbieden. Door ze te zien en te voelen krijgt u een juist beeld over de verschillende mogelijkheden. U bent welkom in onze showroom van dinsdag tot en met zaterdag. Komt gerust eens langs en laat u inspireren door onze specialisten.

Meer te weten komen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden voor een pvc-vloer in de showroom in Hoogeveen? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?