Pvc-vloer showroom - Toko Hoogeveen
Amb. Merano 1
PVC

Pvc-vloer showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe pvc-vloer? Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen heeft een ruim assortiment in pvc-vloeren. Neem een kijkje bij onze pvc-vloer showroom en zie zelf de verschillende maten, kleuren en patronen. Wanneer u nog twijfelt over de vloerkeuze kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u graag vakkundig advies.

Pvc-vloeren

Pvc-vloeren lijken en voelen net als een echte houten of stenen vloer. Echter is het leggen van een pvc-vloer een stuk eenvoudiger en betaalbaarder. Ook is het schoonhouden van een pvc-vloer een stuk makkelijker. Het voordeel van een pvc-vloer is dat deze zeer slijtvast is en goed geschikt is voor vloerverwarming.

In onze showroom helpen onze vakkundige medewerkers u graag om de juiste keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment van pvc-vloeren. Zij geven u advies en kijken mee naar de stijl die het beste aansluit bij uw interieur en persoonlijke wensen.

Wanneer u de juiste pvc-vloer heeft uitgekozen is het mogelijk dat onze vakkundige leggers bij u langskomen om de vloer strak in uw woning te leggen.

Onze showroom

Twijfelt u nog over de vloerkeuze die aansluit bij uw interieur en persoonlijke wensen? Kom langs in onze showroom en neem een kijkje bij ons uitgebreid assortiment pvc-vloeren. Hier maakt u kennis met de verschillende maten, kleuren en patronen waarin wij de pvc-vloeren aanbieden. Ook lopen hier onze specialisten rond die vakkundig advies kunnen geven over het type vloer die het beste bij u past. U bent welkom in onze showroom van dinsdag tot en met zaterdag. Kom gerust eens langs.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden pvc-vloeren in onze showroom? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers geven graag vakkundig advies en kunnen de vloer voor u leggen. 

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?