PVC - Toko Hoogeveen
Amb. Merano 1
PVC

Wat zijn pvc vloeren?

Pvc vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer, gemaakt van verschillende lagen pvc. Deze pvc vloeren zijn kwalitatief zeer goed, geluiddempend en daarnaast perfect in combinatie met vloerverwarming.


De voordelen van pvc vloeren:

– Vloer met luxe uitstraling voor iedere ruimte;

– Enorm sterke, duurzame en milieuvriendelijke vloer;

– Geluiddempend en perfect geschikt voor vloerverwarming;

– Onderhoudsvriendelijk en vocht bestendig;

– Ook geschikt voor traprenovatie;

– Zicht- en voelbare structuur.

Ook op gebied van motieven, structuren en kleuren bieden pvc vloeren oneindig veel mogelijkheden. Zo bestaan er pvc stroken, pvc tegels en visgraat pvc. Ook hierin biedt Tapijt en Slaap Toko pvc vloeren in oneindig veel soorten, zowel een pvc vloeren betonlook als een pvc vloeren houtlook, nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren!


Hoe worden deze pvc vloeren gelegd?

Er zijn twee soorten pvc vloeren die ieder op eigen unieke wijze worden gelegd: dryback pvc (verlijmd op beton) en click-pvc met ondervloer.

De dryback pvc vloeren wordt geheel verlijmd op het beton. Voorafgaand aan het leggen moet de betonvloer eerst geëgaliseerd en geschuurd worden voor een gladde ondervloer. Daarna kan uw pvc-vloer vakkundig gelegd worden.

Daarnaast kennen we ook click-pvc. Deze stroken zijn aan de onderkant voorzien van een kurken onderlaag en worden gelegd met ondervloer en plinten. Door het kliksysteem is een click-pvc vloer ook geschikt voor een houten ondervloer. Een unieke oplossing wanneer een verlijmde pvc-vloer niet is toegestaan in uw woning.


Gebruik en onderhoud van pvc vloeren

Pvc vloeren zijn voorzien van een toplaag in verschillende diktes. Dit is een bescherming laag dat slijtage tegen gaat. De pvc vloer is hierdoor enorm sterk, en eenvoudig in onderhoud. Enkel regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is al voldoende. Voor periodieke reiniging bieden wij u graag onze speciale Co-Pro Pvc-reiniger aan. Deze ontvet uw vloer en laat uw vloer weer glanzen. De levensduur van pvc vloeren kan zo wel oplopen tot 25 jaar (!).


Bekende topmerken van Tapijt en Slaap Toko

Wij leveren pvc-vloeren van bekende topmerken, zoals:

  1. Ambiant;
  2. Gelasta;
  3. Montinique;
  4. Viva Floors.
Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?