Rolgordijnen - Toko Hoogeveen
4a-1350x1350
ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen en duorolgordijnen zijn geschikt voor ieder type raam en verkrijgbaar met vele functionaliteiten. Door het brede aanbod in gordijnstoffen kunnen onze rolgordijnen op maat worden aangeschaft met transparante stof tot aan compleet verduisterende stof.

     Transparant rolgordijn

De juiste transparantie van uw rolgordijnen zorgt voor een prachtige sfeer in uw woonkamer. Een prachtige decoratie in uw ruimte, met als voordeel filtering van licht en extra privacy van buitenaf.

     Verduisterend rolgordijn

Geen enkel licht in uw slaapkamer? Bekijk dan eens onze collectie verduisterende rolgordijnen. Ideaal voor een goede nachtrust.

     Duo rolgordijn

Met de horizontale banen uit een duo rolgordijn kunt u deze banen gemakkelijk achter elkaar schuiven voor een transparant karakter, of boven elkaar schuiven voor een semi-transparant karakter. Zo past een duo rolgordijn zich perfect aan de situatie aan.

Voor welke raamtypes zijn (duo)rolgordijnen geschikt?

  1. Draai-kiep ramen
  2. Kunststof kozijnen
  3. Dakramen (voor rolgordijnen)
  4. Deuren en schuifpuien
  5. Grote, brede en kleine, smalle ramen

Wat rolgordijnen zo uniek maken, is dat ze modieus zijn, geschikt voor iedere ruimte en elk budget. Daarnaast zorgen (duo)rolgordijnen voor privacy en lichtfiltering in de betreffende ruimtes, zijn ze warmtewerend en bestand tegen vuil. Voor de perfecte sfeer kunt u rolgordijnen eventueel ook combineren met overgordijnen.
Gaat u voor gemak? Bekijk dan ook onze rolgordijnen met elektrische bediening! 


* Onze winkelprijzen zijn inclusief opmeten en op maat maken.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?