Tegels PVC - Toko Hoogeveen

Tegels PVC

Amb. Merano 1
PVC

In Nederland zijn de pvc vloeren nog erg populair. Dit komt mede door de vele mogelijkheden die een pvc vloer met zich meebrengt. Zo zijn deze vloeren altijd verkrijgbaar in meerdere soorten, maten en patronen. Zo heb je ook de optie om te kiezen voor PVC tegels. Wil jij erachter komen welke voordelen pvc vloeren met zich meebrengen? Lees dan hieronder snel verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen over het kiezen van de juiste pvc vloer die aansluit binnen jouw wensen en woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.

Soorten pvc vloeren

PVC vloeren komen in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en patronen. Zo zijn heb je:

  1. Plak PVC

Dit is een dunne laag pvc die op een vlakke ondervloer wordt gelijmd. Dit is ook gelijk één van de meest populairste opties omdat het monteren gemakkelijk zelf kan en de vloer in veel verschillende patronen en kleuren beschikbaar is.

  • Klik PVC

Deze vloeren zijn te monteren met een kliksysteem, hetzelfde wat gebruikt wordt bij laminaat. Ook deze soort vloer is gemakkelijk zelf te leggen.

  • PVC Tegels

PVC tegels zijn vloertegels die gemakkelijk op een ondervloer gelegd kunnen worden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen zodat er verschillende soorten stijlen gecreëerd kunnen worden met de tegels.

Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen

Bij Tapijt & Slaap Toko in Hoogeveen beschikken wij over een grote showroom waar wij de verschillen in PVC gemakkelijk inzichtelijk kunnen maken voor jou. Hier ontdek jij de soorten PVC en welke het beste aansluit bij jouw wensen en woning. Doordat wij beschikken over deskundig personeel word jij goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste PVC vloer voor in jouw woning.

Kom langs in onze showroom

Ben jij nog niet helemaal zeker of je nou moet kiezen tussen klik, plak of PVC tegels? Kom dan gerust langs in onze showroom en laat je verrassen door de verschillende voordelen die een pvc vloer met zich meebrengt. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Hallo! Kunnen we je helpen?