Boxspring V500

898,002.038,00

Complete boxspringset uitgerust met hoofdbord, meegestoffeerde matrassen, topper en potenset.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Maak jouw slaapkamer compleet met de boxspringset V500. Tijdloze uitstraling met heerlijk slaapcomfort! De set is uitgerust met een 7 zones pocketmatras (20 cm) en een Inspiration HR koudschuim topper (3D ventilatiegaas). De matrassen worden meegestoffeerd in de kleur van de boxspring voor een luxe uitstraling. Het hoofdbord is bij de prijs inbegrepen en heeft een hoogte van 110cm en een dikte van 10cm. De breedte is afhankelijk van de bedmaat breedte.

De boxspring V500 is leverbaar in zowel vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering en te bestellen in diverse maten. De V500 is leverbaar in 26 verschillende kleuren. Van deze 26 kleuren zijn maar liefst 20 kleuren bij de prijs inbegrepen. Voor de overige zes lederlook kleuren betaalt u een kleine meerprijs van €125,-. De bijbehorende potenset van de boxspring heeft een hoogte van 12cm en wordt meegeleverd in vierkante uitvoering (kleur zwart).

Specificaties voor de boxspringset V500 op een rijtje:

  • Hoofdbord: Ca 110cm hoog en 10cm diep (breedte afhankelijk van afmeting boxspring);
  • Topper: Inspiration HR koudschuim met 3D ventilatiegaas (7cm);
  • Matras: 7-zones pocketmatras (20 cm);
  • Poten: 12cm (vierkant zwart);
  • Leverbaar in diverse maten en in 26 kleuren.

Wilt u meer weten over deze boxspring? Wij helpen u graag verder! Daarnaast kunt u deze boxspring in onze winkel ook in het echt bewonderen en testen. Klik hier om (alvast) virtueel een kijkje te nemen op onze beddenafdeling.

* Op de product afbeelding ziet u de boxspring V500 in de kleur Luca Zinc.

Breedte (mm)

, , ,

Lengte (mm)

, ,

Uitvoering

,