Cinderella boxspring Desire

1.599,002.799,00

Complete boxspringset inclusief hoofdbord, matrassen, topper en potenset.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

In de boxspringset Desire komen onweerstaanbare vormen en patronen op unieke wijze samen. Juist deze unieke vormen en patronen in het hoofdbord maken dat de Desire een luxe uitstraling heeft. Betoverend mooi met een onvoorstelbaar ligcomfort. De Cinderella boxspring Desire creëert persoonlijke dynamiek op iedere plek. De set is compleet uitgerust met meegestoffeerde pocketveermatrassen en een luxe topper, en is bovendien verkrijgbaar in zowel vlakke als elektrisch uitvoering (incl. draadloze bediening). De vlakke uitvoering is verkrijgbaar vanaf €1599,-, en de elektrische uitvoering al vanaf €2399,-.

Met Cinderella aan je zijde wordt iedere dag een mooie dag om je dromen waar te maken. Maak jouw Cinderella boxspring Desire volledig naar wens door middel van onze upgrade opties:

  • Topper: Primum koudschuim (standaard), Optimum watergel (+€150) of Summum vita talalay (+€320);
  • Pootkleur: Black, Brass, Nickel of Smoked (+€0);
  • Kleur: Verkrijgbaar in 115 kleuren, waarvan 68 kleuren (+€0) en 47 kleuren (+€150).

Wilt u meer weten over deze boxspring? Wij helpen u graag verder! Daarnaast kunt u deze boxspring in onze winkel ook in het echt bewonderen en testen. Klik hier om (alvast) virtueel een kijkje te nemen op onze beddenafdeling.

* Op de product afbeelding ziet u de boxspringset Desire in de kleur Wave 61.

Breedte (mm)

, , ,

Lengte (mm)

, ,

Uitvoering

,