Cinderella boxspring Pure

1.599,002.799,00

Complete boxspringset inclusief hoofdbord, matrassen, topper en potenset.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

In de boxspringset Pure komt de krachtig van eenvoud op unieke wijze naar voren. Geen ruimte voor concessies en daardoor juist alle ruimte voor kwaliteit, comfort en uitstraling. De Cinderella boxspring Pure staat voor kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm. Betoverend mooi met een onvoorstelbaar ligcomfort. De set is compleet uitgerust met meegestoffeerde pocketveermatrassen en een luxe topper, en is bovendien verkrijgbaar in zowel vlakke als elektrisch uitvoering (incl. draadloze bediening). De vlakke uitvoering is verkrijgbaar vanaf €1599,-, en de elektrische uitvoering al vanaf €2399,-.

Met Cinderella aan je zijde wordt iedere dag een mooie dag om je dromen waar te maken. Maak jouw Cinderella boxspring Pure volledig naar wens door middel van onze upgrade opties:

  • Topper: Primum koudschuim (standaard), Optimum watergel (+€150) of Summum vita talalay (+€320);
  • Pootkleur: Black, Brass, Nickel of Smoked (+€0);
  • Kleur: Verkrijgbaar in 115 kleuren, waarvan 68 kleuren (+€0) en 47 kleuren (+€150).

Wilt u meer weten over deze boxspring? Wij helpen u graag verder! Daarnaast kunt u deze boxspring in onze winkel ook in het echt bewonderen en testen. Klik hier om (alvast) virtueel een kijkje te nemen op onze beddenafdeling.

* Op de product afbeelding ziet u de boxspringset Pure in de kleur Wave 34.

Breedte (mm)

, , ,

Lengte (mm)

, ,

Uitvoering

,