Castella Atlas Zacht - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Castella Atlas Zacht

79,00

Castella Atlas Zacht: Een zacht en soepel latex kussen in populair sloopmodel.

Artikelnummer: N/B Categorie:

De Castella Atlas Zacht is een heerlijk soepel latex kussen in het populaire sloopmodel. Door de luxe tijk van Tencel, Elastane en Polyester voelt dit kussen heerlijk zacht aan. De unieke natuurvezel Tencel zorgt daarnaast voor een perfecte warmteregulatie, optimale ventilatie en voor uitzonderlijke vochtopname. Het kussen is beschikbaar in de hoogtes 12 en 14 cm en zowel in zachte als medium uitvoering. De luxe tijk van het kussen is afritsbaar en wasbaar op 60 °C. Het kussen is daarentegen niet navulbaar. Voor een stevigere variant van dit hoofdkussen kunt u bijvoorbeeld de Castella Atlas Medium proberen.

Om u van de betrouwbaarheid van de kussens en dekbedden te verzekeren, dragen de producten van Castella alle denkbare keurmerken. Dit hoofdkussen beschikt over het Öko-Tex Standard 100 keurmerk. Deze geeft aan dat dit kussen is getest op schadelijke stoffen en biedt zo garantie op het gebied van gezondheid.

Castella biedt een beperkte garantie op productie- en materiaalfouten voor een periode van één jaar na de originele datum van aanschaf. Indien u uw kussen hier online registreert, dan verlengd Castella de garantie kosteloos naar twee jaar.

Specificaties Castella Atlas Zacht:

  • Tijk (hoes): Tencel, elastane en polyester;
  • Navulbaar: Nee;
  • Wasbaar: Hoes wasbaar op 60 °C (kern verwijderen);
  • Garantie: 1 jaar (2 jaar na registratie);
  • Stevigheid: Zacht.

Bent u benieuwd hoe deze Castella Atlas Zacht ligt? U kunt in onze winkel gratis een testkussen lenen om deze een nacht te proberen.

Afmetingen N/B
Ligcomfort

Merk

Dikte

,

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Castella Atlas Zacht? WhatsApp ons gerust!