Castella Orion Zacht - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Castella Orion Zacht

119,00

Castella Orion Zacht: Een zacht latex kussen van hoogwaardige latex voor de beste ondersteuning van nek en schouders.

Artikelnummer: N/B Categorie:

De Castella Orion Zacht is hét latex kussen voor een optimale verlichting en ondersteuning van hoofd en nek. De hoogwaardige latex kern, bestaande uit 50% natuurlatex en 50% synthetische latex, zorgt voor een constante en stabiele ondersteuning. Door de nekinkeping aan de voorkant van het kussen sluit de Castella Orion optimaal aan op schouders en nek. Dit alles maakt de Castella Orion dan ook zeer geschikt voor mensen met schouder- en/of nekklachten. De luxe tijk van Tencel, elastane en polyester voelt heerlijk zacht aan. De unieke natuurvezel Tencel zorgt daarnaast voor een perfecte warmteregulatie, optimale ventilatie en uitzonderlijke vochtopname. Het regelmatig luchten van jouw kussen en het wekelijks wassen van het kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch kussenleven. Het overbodig wassen van de Castella Orion kussentijk raden wij dan ook af.

Castella biedt een beperkte garantie op productie- en materiaalfouten voor een periode van één jaar na de originele datum van aanschaf. Indien u uw kussen hier online registreert, dan verlengd Castella de garantie van uw hoofdkussen kosteloos naar twee jaar.

Specificaties Castella Orion Zacht:

  • Tijk (hoes): Tencel, elastane en polyester;
  • Vulling: 50% natuurlatex / 50% synthetische latex;
  • Model: Contour;
  • Navulbaar: Nee;
  • Wasbaar: Hoes wasbaar op 60 °C (kern verwijderen);
  • Garantie: 1 jaar (2 jaar na registratie);
  • Stevigheid: Zacht.

Bent u benieuwd hoe deze Castella Orion Zacht ligt? U kunt in onze winkel gratis een testkussen lenen om deze een nacht te proberen. De Castella Orion is verkrijgbaar in Zacht en Medium, en daarnaast in de hoogtes 10, 12 en 14 cm.

Afmetingen N/B
Ligcomfort

Merk

Dikte

, ,

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Castella Orion Zacht? WhatsApp ons gerust!