Silvana hoofdkussen Cristal - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Silvana hoofdkussen Cristal

119,95

Silvana Support Cristal: Hét bekende neksteunkussen in de stevigheid “Stevig”.

Artikelnummer: 281070 Categorie:

Het Silvana hoofdkussen Cristal is de op één na stevigste variant uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent.

De Cristal is in de bovenvakken gevuld met Vita Talalay latex sticks gemengd met vezelbolletjes. De synthetische vezelbolletjes maken het hoofdkussen zacht en veerkrachtig. De combinatie met Vita Talalay latex sticks zorgt stevigheid en een goede ondersteuning. Door middel van een ritssluiting is de vulling naar eigen wens te doseren. De buitenkant bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en door de speciale behandeling met Sanitized is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijtwerend.

De neksteun van het Silvana hoofdkussen Cristal is gemaakt van Vita Talalay latex. Deze latex is hoogwaardiger en soepeler dan standaard latex. De nekinkeping in de neksteun volgt het hoofd en de nek soepel waardoor een ontspannen lighouding wordt bereikt. De Cristal is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

  • Afmeting: 60cm bij 70cm;
  • Tijk (hoes): 100% katoen;
  • Materiaal neksteun: Vita Talalay latex;
  • Vulling: Vita Talalay latex sticks/vezelbolletjes.

Benieuwd hoe dit hoofdkussen ligt? U kunt in onze winkel gratis een testkussen lenen om deze een nacht te proberen. Daarnaast kunt u via deze link gebruik maken van de online Kussenkiezer van Silvana.

Ligcomfort

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Silvana hoofdkussen Cristal? WhatsApp ons gerust!