Silvana hoofdkussen Emerald - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Silvana hoofdkussen Emerald

119,95

Silvana Support Emerald: Hét bekende neksteunkussen in de stevigheid “Beetje Zacht”.

Artikelnummer: 281060 Categorie:

Het Silvana hoofdkussen Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.

In de bovenvakken is de Emerald gevuld met Quallofil. Quallofil is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden. De vulling is door middel van de ritssluiting eenvoudig te doseren. De buitenkant van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Sanitized. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van het Silvana hoofdkussen Emerald is gemaakt van Vita Talalay latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Silvana Support Emerald is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

  • Afmeting: 60cm bij 70cm;
  • Tijk (hoes): 100% katoen;
  • Materiaal neksteun: Vita Talalay latex;
  • Vulling: Quallofil.

Benieuwd hoe dit hoofdkussen ligt? U kunt in onze winkel gratis een testkussen lenen om deze een nacht te proberen. Daarnaast kunt u via deze link gebruik maken van de online Kussenkiezer van Silvana.

Ligcomfort

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Silvana hoofdkussen Emerald? WhatsApp ons gerust!