Silvana hoofdkussen Fluorine - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Silvana hoofdkussen Fluorine

119,95

Silvana Support Fluorine: Hét bekende neksteunkussen in de stevigheid “Beetje stevig”.

Artikelnummer: 281065 Categorie:

Het Silvana hoofdkussen Fluorine is iets steviger dan de Silvana Support Emerald. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent.

De bovenvakken van de Fluorine zijn gevuld met Comforel. Comforel is een vulling van hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van een ritssluiting kan de vulling naar eigen wens gedoseerd worden. De buitenkant van de Fluorine bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Sanitized. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van het Silvana hoofdkussen Fluorine is gemaakt van Vita Talalay latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen. De Silvana Support Fluorine is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

  • Afmeting: 60cm bij 70cm;
  • Tijk (hoes): 100% katoen;
  • Materiaal neksteun: Vita Talalay latex;
  • Vulling: Comforel.

Benieuwd hoe dit hoofdkussen ligt? U kunt in onze winkel gratis een testkussen lenen om deze een nacht te proberen. Daarnaast kunt u via deze link gebruik maken van de online Kussenkiezer van Silvana.

Ligcomfort

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Silvana hoofdkussen Fluorine? WhatsApp ons gerust!