Silvana hoofdkussen Larimar - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Silvana hoofdkussen Larimar

119,95

Silvana Support Larimar: Hét bekende neksteunkussen in de stevigheid “Extra stevig”.

 

 

Artikelnummer: 281075 Categorie:

Het Silvana hoofdkussen Larimar is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld van postuur bent.

In de bovenvakken is de Larimar gevuld met Vita Talalay latex-sticks. Vita Talalay is een hoogwaardige en goed ventilerende latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. De buitenkant van de Larimar is van 100% hoogwaardige katoen. Door de speciale Sanitized behandeling is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

Het Silvana hoofdkussen Larimar heeft een neksteun van Vita Talalay latex. In vergelijking met reguliere latex is Vita Talalay soepeler en beter ventilerend. De nekinkeping zorgt ervoor dat de schouders goed aansluiten op het kussen. Hierdoor lig je altijd in de meest ontspanning lighouding. De Larimar is niet wasbaar en niet navulbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

  • Afmeting: 60cm bij 70cm;
  • Tijk (hoes): 100% katoen;
  • Materiaal neksteun: Vita Talalay latex;
  • Vulling: Vita Talalay latex sticks.

Benieuwd hoe dit hoofdkussen ligt? U kunt in onze winkel gratis een testkussen lenen om deze een nacht te proberen. Daarnaast kunt u via deze link gebruik maken van de online Kussenkiezer van Silvana.

Ligcomfort

Merk

Andere suggesties…

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Silvana hoofdkussen Larimar? WhatsApp ons gerust!