Silvana hoofdkussen Saphir Zacht - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Silvana hoofdkussen Saphir

119,95

Silvana Support Saphir: Hét bekende neksteunkussen in de stevigheid “Zacht”.

Artikelnummer: 281055 Categorie:

Het Silvana hoofdkussen Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent.

De bovenvakken van de Saphir zijn gevuld met Suprelle Fresh Eco & Tencel. Dit is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje. Door de toevoeging van Tencel is het kussen nog beter vocht- en temperatuur regulerend. Door middel van een ritssluiting is de dikte van het kussen eenvoudig aan te passen. De buitenkant van de Saphir is van 100% hoogwaardige katoen en behandeld met Sanitized. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

De neksteun van het Silvana hoofdkussen Saphir is gemaakt van zachte Vita Talalay latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Daarnaast zorgt de nekinkeping ervoor dat het kussen de nek en het hoofd soepel volgt. De Silvana Support Saphir is wasbaar op 60 graden Celsius. De neksteun dient voor het wassen verwijderd te worden.

  • Afmeting: 60cm bij 70cm;
  • Tijk (hoes): 100% katoen;
  • Materiaal neksteun: Vita Talalay latex;
  • Vulling: Suprelle Fresh Eco & Tencel.

Benieuwd hoe dit hoofdkussen ligt? U kunt in onze winkel gratis een testkussen lenen om deze een nacht te proberen. Daarnaast kunt u via deze link gebruik maken van de online Kussenkiezer van Silvana.

Ligcomfort

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Silvana hoofdkussen Saphir? WhatsApp ons gerust!