Classic 020 Belfort Eiken Zilver - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Classic 020 Belfort Eiken Zilver

32,95 per m2

Prijs per m² inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

Helemaal trendy of klassiek elegant; deze 7 mm dikke laminaatvloer geeft namelijk met perfect afgestemde details in iedere ruimte het juiste levensgevoel weer. Je kunt kiezen uit twee fraaie houtdecoren met bijpassende plakplinten die passen in elk interieur. De Classic 020 Belfort Eiken Zilver is daarnaast uitgevoerd met Endless Perfection. Dit betekent dat het decor van alle planken en vloerdelen doorlopen. Hiermee creëert u extra diepte in de ruimte waar u de vloer legt.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Classic 020 Belfort Eiken Zilver komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Classic 020 Belfort Eiken Zilver? WhatsApp ons gerust!