Classic 180 Soria Eiken Grijs

35,95 per m2

Prijs per m² inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

Het laminaat Classic 180 Soria Eiken Grijs heeft een robuuste houtlook met weinig noesten in de planken. Hierdoor heeft deze vloer een prachtige levendige uitstraling, maar toch een vrij rustige look. Door de vierzijdige v-groef komt deze robuuste uitstraling nog mooier uit in de ruimte. Deze vloer is geschikt voor zwaar thuis- en commercieel gebruik, en is daarnaast verkrijgbaar in verschillende trendy houtdecors.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Classic 180 Soria Eiken Grijs komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
WhatsApp met Toko
Heb je een vraag over Classic 180 Soria Eiken Grijs? WhatsApp ons gerust!