Classic 191 Melba Eiken Bruin - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Classic 191 Melba Eiken Bruin

42,95 per m2

Prijs per m² inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

Het laminaat Classic 191 Melba Eiken Bruin heeft een robuuste houtlook met prachtig subtiele noesten en nerven in de planken. Hierdoor heeft deze vloer een prachtige levendige uitstraling, maar toch een vrij rustige look. Door de vierzijdige v-groef komt deze robuuste uitstraling nog mooier uit in de ruimte. Deze vloer is geschikt voor zwaar thuis- en commercieel gebruik, en is daarnaast verkrijgbaar in verschillende trendy houtdecors.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Classic 191 Melba Eiken Bruin komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Classic 191 Melba Eiken Bruin? WhatsApp ons gerust!