Coyote Millenium Oak Grey - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Coyote Millenium Oak Grey

35,95 per m2

Prijs per m² incl. leggen, ondervloer en platte plinten

Categorie:

De laminaatvloer Coyote Millenium Oak Grey is een 7 mm dikke vloer, en is uitgevoerd met een 4-zijdige v-groef. De prijs-kwaliteitverhouding van dit laminaat is uitstekend, namelijk een sterk laminaat voor een goede prijs. De Coyote is geschikt voor uw slaap, woonkamer of keuken. Tevens is dit laminaat ook geschikt voor projectgebruik. De Coyote serie is verkrijgbaar in vier prachtige grijs en bruin tinten welke alle vier een prachtig subtiele houtnerf in de planken bevatten.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Coyote Millenium Oak Grey komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Coyote Millenium Oak Grey? WhatsApp ons gerust!