Elegance 3044 Rift Oak - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Elegance 3044 Rift Oak

40,95 per m2

Prijs per m² incl. leggen, ondervloer en platte plinten

Categorie:

De laminaatvloer Elegance 3044 Rift Oak is een 8 mm dikke vloer. Deze is uitgevoerd in een brede plank van 24,4 cm. Een laminaatvloer met brede planken geeft sfeer en ruimte in uw huis! De Elegance serie bestaat uit zes mooie, natuurlijke kleuren met een diepe synchroon structuur. *Deze diepe synchroon structuur volgt exact de houtnerf tekening, waardoor deze vloer heel veel weg heeft van een geborstelde, houten vloer.* Deze laminaatvloer is geschikt voor zowel zwaar en intensief woongebruik als ook voor projectgebruik.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Elegance 3044 Rift Oak komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Elegance 3044 Rift Oak? WhatsApp ons gerust!