Falco 3900 Sommer Eiche Grau - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Falco 3900 Sommer Eiche Grau

41,95 per m2

Prijs per m² incl. leggen, ondervloer en platte plinten

Categorie:

De Falco 3900 Sommer Eiche Grau is een prachtige laminaatvloer met de unieke uitstraling van hout en met een vrij nadrukkelijke v-groef aan alle vier de zijden van de plank. De Falco serie bestaat uit meerdere decors met diverse grijs-, bruin- en houttinten. Met een totaaldikte van 8mm is deze vloer uiterst geschikt voor intensief en zwaar woongebruik, en zelfs voor projectmatig gebruik.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Falco 3900 Sommer Eiche Grau komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, daarna deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Falco 3900 Sommer Eiche Grau? WhatsApp ons gerust!