Impresa Naturel Eiken

49,95 per m2

Prijs per m2 inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

De Impresa Naturel Eiken kenmerkt zich door de extra brede plank van maar liefst 32,2 cm. Doordat de vloer uit bredere planken bestaat, creëert u met de Impresa een ruimtelijk effect in uw woning. Ondanks dat deze vloer prachtig subtiele houtnerven bevalt, heeft deze vloer een mooie rustige uitstraling. De Impresa is verkrijgbaar in vier kleuren, en met een dikte van maar liefst 8mm uiterst geschikt voor intensief en zwaar woongebruik.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Impresa Naturel Eiken komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Impresa Naturel Eiken? WhatsApp ons gerust!