Ingelstad Davos - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Ingelstad Davos

38,95 per m2

Prijs per m2 inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

De Ingelstad Davos is een prachtige laminaatvloer met een bredere plank. Doordat de vloer uit bredere planken bestaat, creëert u met de Ingelstad een ruimtelijk effect in uw woning. Met de mooie nerftekening in de planken heeft deze vloer veel weg van een echte houten vloer. En toch geniet u van alle voordelen van een laminaatvloer. Een betrouwbaar houtdessin met levendige uitstraling. Van diepe kleuren tot matte prints, deze serie met twaalf kleuren komt prachtig tot zijn recht in ieder interieur. Een mooie kwalitatief sterke vloer.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Ingelstad Davos komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Ingelstad Davos? WhatsApp ons gerust!