Kingsize 202 Arcani Eiken Grijsbeige - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Kingsize 202 Arcani Eiken Grijsbeige

42,95 per m2

Prijs per m² inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

De Kingsize 202 Arcani Eiken Grijsbeige is een 8mm dikke laminaatvloer met uniek blokpatroon. Doordat de vloer een vlakke vloer is zonder v-groeven, zorgt deze vloer voor een hele strakke uitstraling in uw ruimte. Ondanks dat deze vloer een blokpatroon heeft, zijn de laminaatplanken van ‘standaard’ formaat. Deze zijn namelijk 32.7cm breed en 129.2cm lang. Met klasse 32 is deze vloer uiterst geschikt voor intensief en zwaar woongebruik en zelfs voor projectmatig gebruik.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Kingsize 202 Arcani Eiken Grijsbeige komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Kingsize 202 Arcani Eiken Grijsbeige? WhatsApp ons gerust!