Large 204 Sherman Eiken Lichtbruin - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Large 204 Sherman Eiken Lichtbruin

43,95 per m2

Prijs per m² inclusief leggen, ondervloer en platte plinten

Categorie:

De Large 204 Sherman Eiken Lichtbruin staat bekend om zijn lange, toch subtiele nerven in de laminaatplanken. Daarmee geeft deze laminaatvloer een prachtig levendige maar tegelijkertijd toch rustige uitstraling. Deze Large serie is verkrijgbaar in meerdere eigentijdse houtdecors in diverse beige, eiken en antraciet tinten. Met een totaaldikte van maar liefst 8mm en gebruiksklasse 32 is deze vloer uiterst geschikt voor intensief en zwaar woongebruik en zelfs voor commercieel gebruik.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Large 204 Sherman Eiken Lichtbruin komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Large 204 Sherman Eiken Lichtbruin? WhatsApp ons gerust!