Lutra 3904 Sommer Eiche Hell Grau - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Lutra 3904 Sommer Eiche Hell Grau

32,95 per m2

Prijs per m² incl. leggen, ondervloer en platte plinten

Categorie:

Met een totaaldikte van 6mm is de Lutra 3904 Sommer Eiche Hell Grau uiterst geschikt voor licht tot normaal woongebruik (klasse 23). De Lutra serie bestaat uit drie mooie houtdecors welke in elk interieur prachtig tot zijn recht komen. Van modern tot landelijk. De vloer heeft, ondanks de lichte noesten, toch een prachtig rustige uitstraling. Bovendien is de Lutra een laminaatvloer in vlakke uitvoering. Dat wil zeggen dat deze geen v-groeven heeft en daardoor een extra rustige uitstraling heeft.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Lutra 3904 Sommer Eiche Hell Grau komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, daarna deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Lutra 3904 Sommer Eiche Hell Grau? WhatsApp ons gerust!