Mammoet 4984 Oriental Oak White - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Mammoet 4984 Oriental Oak White

41,50 per m2

Prijs per m² incl. leggen, ondervloer en platte plinten

Categorie:

De laminaatvloer Mammoet 4984 Oriental Oak White is een prachtig, levendige laminaatvloer met lichte noesten en nerven in de planken (32.6 cm breed). Deze houtstructuur is niet alleen zichtbaar, maar daarnaast ook voelbaar. Bovendien is deze vloer afgewerkt met een extra matte toplaag, waardoor de vloer amper meer te onderscheiden is van een echte houten vloer. De Mammoet collectie is verkrijgbaar in zes prachtige decors die perfect passen in een landelijk, vintage of een klassieke inrichting.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Mammoet 4984 Oriental Oak White komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, daarna deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Mammoet 4984 Oriental Oak White? WhatsApp ons gerust!