Panthera 1059 Tokio Oak

29,95 per m2

Prijs per m2 inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

Het laminaat Panthera 1059 Tokio Oak heeft een afmeting van 1292mm lang bij 193mm breed. De Panthera serie bestaat uit zes vloeren met een robuuste houtlook die prachtig tot zijn recht komen in elke ruimte. Deze zes decors hebben elk bijpassende plakplinten voor een perfecte afwerking van de vloer. Dit laminaat is geschikt voor zwaar woongebruik (klasse 31) en heeft een garantietermijn van maar liefst 15 jaar. Wilt u deze laminaatstaal graag thuis bekijken? Dat kan! U kunt de staal gerust even mee naar huis nemen.


Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Panthera 1059 Tokio Oak komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Panthera 1059 Tokio Oak? WhatsApp ons gerust!