Tayra 3000 Naxos - Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen

Tayra 3000 Naxos

43,95 per m2

Prijs per m² incl. leggen, ondervloer en platte plinten

Categorie:

Een tegel laminaatvloer in een nieuw jasje, dat is de Tayra 3000 Naxos. Deze laminaatvloer is uitgevoerd in een brede plank van 32,6cm en een 5-zijdige v-groef. Dit houdt in dat halverwege de plank ook een v-groef zit. Hierdoor zitten er twee tegels op één laminaatplank. Dit maakt dat deze laminaatvloer wel een ‘standaard’ lengte van 138,0 cm heeft, maar toch een prachtig tegelmotief bevat. Deze laminaatvloer is 8mm dik en daarmee uiterst geschikt voor intensief woongebruik en zelfs voor projectgebruik.

Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Tayra 3000 Naxos komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, daarna deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk

Open WhatsApp
1
WhatsApp met ons
Heb je een vraag over Tayra 3000 Naxos? WhatsApp ons gerust!